Sarlota cu nectarine
PrinteazaSarlota cu nectarine din: lapte, zahar, gelatina, frisca, oua, nectarine, zahar vanilat si coaja de lamaie.
Ingrediente:
- lapte 1000 ml
- zahar 500 g
- gelatina foaie 30 g
- frisca batuta 500 g
- oua 6 bucati
- nectarine 500 g
- zahar vanilat
- coaja de lamâie
Mod de preparare:
Într-o cratit a se pun la fiert laptele, zaharul si ouale întregi amestecând continuu pâna se leaga.
Între timp punem gelatina în apa rece. Când compozit ia se leaga se înlatura de pe foc si se adauga zaharul vanilat, coaja de lamâie si gelatina.
Lasam compozitia sa se raceasca, apoi adaugam frica batuta si nectarinele taiate cubulete mici.
Compozitia se toarna în forme de prajituri si se introduc la frigider pentru aproximativ 3 ore.
Când s-au racit se scot din forme si decoram dupa preferint a cu decor de ciocolata pe margine si/sau cu decor din zahar.
Sarlota cu nectarine
Pofta buna!