Sarma de vinete cu nuca

Printeaza

Sarma de vinete cu nuca

Ingrediente:

  • 4 vinete potrivite
  • 4 ardei verzi
  • 1 pahar de nucă
  • 1 legă­tură pătrunjel
  • 2 căţei de usturoi
  • 250 g iaurt
  • piper
  • oţet
  • sare

 

Mod de preparare:

Sarma de vinete cu nuca: Se coc vinetele şi ardeii în cuptor. Se curăţă de coajă, apoi se taie mărunt. Se mărunţeşte miezul de nucă prin robotul de bucă­tărie. Pisăm usturoiul.

Toate ingredientele, mai puţin pătrunjelul, se amestecă bine pe un platou. Se decorează cu pătrunjel tocat şi se serveşte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Rețetă Autentică de Pita

Rețetă Autentică de Pita din: faina, drojdie, zahar, sare, apa, ulei. Pita, această pâine plată mediteraneană, este cunoscută pentru versatilitatea și adaptabilitatea sa în diverse bucate din întreaga lume. Ușor de preparat și incredibil de delicioasă, pita este ideală pentru sandvișuri, servită alături de feluri principale sau folosită pentru a însoți diverse sosuri. Urmați această […]

Porc în Stil Asiatic cu Sos Teriyaki

Porc în Stil Asiatic cu Sos Teriyaki din: muschi de porc, sos teriyaki, ulei, ardei, morcovi, ceapa rosie, usturoi, ghimbir, seminte de susan, coriandru. Aducând un gust de Asia direct în bucătăria ta, rețeta este o alegere perfectă pentru o cină delicioasă și aromată. Combinând carnea suculentă de porc cu un sos teriyaki bogat și […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.