Sarmale cu carne de rata si oregano

Printeaza

Sarmale cu carne de rata si oregano din: piept de raţă, arpacaş, ceapa, bulion, varza murata, sare, piper, oregano, foi de dafin, cimbru, untura.

Ingrediente:

  • 1 piept de raţă (500 g)
  • 2 linguri arpacaş
  • 1 ceapă
  • 2 linguri bulion
  • 1 varză murată
  • sare
  • piper
  • oregano
  • foi de dafin
  • cimbru
  • 2 linguri untură

Mod de preparare:

Ceapa şi pieptul de raţă (fără piele) le treci prin maşina de tocat carne. Adaugi arpacaşul ales şi spă­lat, sare, piper, cimbru, oregano.

Infăşori uşor sar­malele în foi de varză. Toci varza rămasă, o pui într-o cratiţă, dar nu înainte de a unge cratiţa cu untură.

Adaugi bulionul. Aşfezi sarmalele una lângă cealaltă. Torni apă cât să se acopere şi le pui la fiert la foc mic, timp de 2 ore.

Dacă apa scade, mai adaugi apă clocotită.

 

Sarmale cu carne de rata si oregano

Sarmale_cu_carne_de_rata_si_oregano

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.