Sarmale cu carne de vanat din: carne de mistret, orez, ceapa, ulei, cimbru, sare, piper, suc de rosii, vin, varza. Ingrediente: 2 kg carne de mistreţ 1 ceaşcă mare cu orez 2 cepe I ceaşcă mare cu ulei 2 linguri cu cimbru mărunţii sare piper măcinat 1 cană cu suc de roşii 1 cană cu […]
Sarmale cu carne de curcan din: carne de curcan, varza murata, ceapa, praz, oua, orez, suc de rosii, sare, piper. Ingrediente: 1 varză murată 700 g carne de curcan, tocată 3 cepe 1 fir de praz 2 ouă 100 g orez 100 ml pastă de tomate 300 ml suc de roşii sare piper 5 linguri ulei […]
Sarmale cu carne de gasca si orez din: piept de gasca, hrean, orez, ceapa, ardei, bulion. Ingrediente: 500 g piept de gâscă tocat 25 frunze de hrean 50 g orez 1 ceapă 1 morcov 1 ardei capia copt cimbru 2-3 linguri de bulion 2 linguri de ulei piper foi de dafin Mod de preparare: Se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.