Sarmale cu tofu
PrinteazaSarmale cu tofu din: frunze de varza, varza chinezeasca, morcov, tofu, germenid e fasole, sos de soia, ulei de susan, coriandru verde, suc de lamaie, sos de peste, zahar brun, otet de vin alb, usturoi, ardei iute.
- 50 g frunze de varza pentru sarmale
- 100 g varza chinezeasca
- 1 morcov
- 100 g tofu
- 100 g germeni de fasole mung
- 1 lingurita sos de soia
- 2 linguri ulei de susan
- 1 mana coriandru verde
- 2 linguri suc de lamaie
- 1 lingura sos de peste
- 1 lingura zahar brun
- 1 lingura otet de vin alb
- 2 catei de usturoi
- 1 ardei iute
Mod de preparare:
Legumele se taie fâşii şi se amestecă împreună cu fâşii de tofu, germeni de fasole mung, sos de soia, ulei de susan şi frunze de coriandru.Se umplu frunzele pentru sarmale cu amestecul de legume şi tofu şi se aşază într-o tavă unsă cu puţin ulei.
Se toarnă apă şi se dau la cuptor cca 30 min. Se prepară sosul din 2 linguri suc de lămâie, 1 lingură sos de peşte, 1 lingură zahăr brun, 1 lingură oţet de vin alb, 1-2 căţei de usturoi şi 1 ardei iute tăiat rondele. Se serveşte alături de sarmale.
Sarmale cu tofu
Pofta buna!