Sarmale cu umplutura de peste cu orez

Printeaza

Sarmale cu umplutura de peste cu orez

Sarmale cu umplutura de peste cu orez

Ingrediente:

  • 1/2 kg peşte (cod)
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 căniţă cu orez
  • condimente
  • 1 lin­guriţă cu vârf de cimbru
  • mărar
  • foi de varză dulce opărite cu borş
  • suc de roşii proaspete

 

Mod de preparare:

Scoţi cu atenţie oasele, toci mărunt peştele şi-l amesteci cu orezul ales şi spălat, cu ceapa tăiată mărunt, cim­brul şi mărarul. Amesteci foarte bine toată com­poziţia şi umpli foile de varză, cărora le-ai tăiai cotoarele.

Intr-o cratiţă torni puţin ulei, aşezi sărmăluţele, le acoperi cu un strat de varză tăiată mărunt, torni sucul de roşii, adaugi şi o crenguţă de cimbru şi aşezi cratiţa la foc mic.

Sarmale cu umplutura de peste cu orez

Sarmale cu umplutura de peste cu orez

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.