Sarmale cu umplutura de peste cu orez
PrinteazaSarmale cu umplutura de peste cu orez
Ingrediente:
- 1/2 kg peşte (cod)
- 1 legătură de ceapă verde
- 1 căniţă cu orez
- condimente
- 1 linguriţă cu vârf de cimbru
- mărar
- foi de varză dulce opărite cu borş
- suc de roşii proaspete
Mod de preparare:
Scoţi cu atenţie oasele, toci mărunt peştele şi-l amesteci cu orezul ales şi spălat, cu ceapa tăiată mărunt, cimbrul şi mărarul. Amesteci foarte bine toată compoziţia şi umpli foile de varză, cărora le-ai tăiai cotoarele.
Intr-o cratiţă torni puţin ulei, aşezi sărmăluţele, le acoperi cu un strat de varză tăiată mărunt, torni sucul de roşii, adaugi şi o crenguţă de cimbru şi aşezi cratiţa la foc mic.
Sarmale cu umplutura de peste cu orez
Pofta buna!