Sarmale cu urda

Printeaza

Sarmale cu urda

Ingrediente:Sarmale cu urda

300 g orez

 

  • 500 g urdă
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 2 legături de mărar
  • sare
  • piper
  • delicat
  • frunze de sfeclă
  • 500 ml ulei

 

Mod de preparare:

Orezul se spală şi se fierbe pe jumătate, apoi se pune peste orez ceapa tăiată mărunt şi călită cu ulei şi morcovul ras pe răzătoarea măruntă, se adaugă urda şi condimentele,se dă gust, apoi se aşează în frunze şi le rulăm.

Se dau la fiert cu apă şi cu un pahar de suc de roşii. După ce au fiert, se servesc cu mămăliguţă şi smântână.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • sarmale cu urda

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.