Sarmale din carne de vitel

Printeaza

O reteta gustoasa de sarmale din: carne de vitel, varza,  ceapa, sare, orez, pasta de rosii, cimbru marar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Sarmale din carne de vitel

  • 500 g carne tocată
  • 1 varză
  • 100 g orez
  • 1 ceapă mare tocată mărunt
  • pastă de roşii
  • cimbru
  • mărar
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Amesteci car­nea tocată cu ceapa călită în ulei, pasta de roşii, sarea şi piperul. Pregăteşti foile de varză şi pui câte 1 lingu­ră din amestecul de carne, împachetezi sarmalele şi le aşezi într-o oală, pe fundul căreia pui un strat de varză tocată, cimbru, mărar, apoi sarmalele.

Când termini de împachetat, le dai la cuptor.

Sarmale din carne de vitel

Sarmale din carne de vitel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.