Supă de pui și spanac cu lămâie – perfect pentru orice masă – este o rețetă sănătoasă și delicioasă, perfectă pentru orice moment al anului. Această supă combină carnea de pui suculentă cu frunzele proaspete de spanac și aroma vibrantă a lămâii, oferind o explozie de arome proaspete și beneficii nutriționale. Este ușor de preparat […]
Sarmale din peste cu orez si cimbru
PrinteazaSarmale din peste cu orez si cimbru din: salau, ceapa, orez, piper, marar, cimbru, sare, frunze de vita de vita, bulion.
Ingrediente:
- 1 kg salau
- 2 cepe
- 100 g orez
- piper
- marar uscat
- cimbru
- sare
- ulei
- frunze de vita de vie
- 2 linguri bulion
Mod de preparare:
Cureţi carnea de pe oase şi o treci prin maşina de tocat. Tai ceapa mărunt şi o căleşti uşor în ulei. Amesteci carnea cu ceapa, orezul, cimbru, mărar sare şi piper, până obţii o compoziţie omogenă din care iei maximum o linguriţă şi înfăşori sarmalele.
Pe fundul unei cratiţe aşezi un strat de frunze, apoi sarmalele. Desfaci bulionul în apă şi îl torni peste sarmale. Le dai la cuptor, pentru circa 40-50 de minute.
Sarmale din peste cu orez si cimbru
Pofta buna!
Suc de Sfeclă: Îmbunătățește circulația sângelui, scade tensiunea arterială și susține detoxifierea ficatului – este o băutură extrem de benefică pentru sănătate, cunoscută pentru capacitatea sa de a îmbunătăți circulația sângelui, a scădea tensiunea arterială și a susține detoxifierea ficatului. Bogat în nutrienți și antioxidanți, sucul de sfeclă este un mod delicios și eficient de […]