Batoane Proteice cu Spirulină și Caju din: nuci caju, ovaz, seminte de chia, seminte de in, spirulina, miere, unt de arahide, extract de vanilie. Pentru cei care caută o sursă de energie nutritivă, sănătoasă și rapidă, batoanele proteice cu spirulină și caju reprezintă soluția ideală. Aceste batoane sunt perfecte pentru sportivi, persoanele active sau oricine […]
Sarmale din pulpe de pui in foi de viţă
PrinteazaSarmale din pulpe de pui in foi de viţă
Ingrediente:
- 5-6 pulpe de pui
- 5-6 cepe
- 1 cană de orez
- piper
- sare
- cimbru
- 1 legătură mărar
- 1 legătură pătrunjel
- 3-4 roşii
- 2 ouă
- sare
- foi de viţă-de-vie proaspete
- ulei
Mod de preparare:
Sarmale din pulpe de pui in foi de viţă: Dezosezi pulpele fără să înlături grăsimea şi dai carnea prin maşina de tocat.
Pui apoi în compoziţie ceapa tăiată mărunt, orezul, piper şi sare după gust, cimbrul, mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt şi ouăle.
Ţii apoi roşiile în apă fierbinte 2-3 minute, le decojeşti, ie tai mărunt şi le pui într-o cratiţă cu puţin ulei cu sare şi 1 linguriţă de sare.
Laşi roşiile pe foc mic 10 minute, cât să formeze un sos.
Il adaugi în compoziţia de came şi amesteci. Speli frunzele de viţă, le opăreşti pentru 10 minute în apă cu sare şi înfăşori sarmalele.
Le aşezi într-o cratiţă, torni apa cât să le acopere şi le pui la fiert pentru 1 oră. Sunt nemaipomenite cu smântână şi mămăliguţă caldă!
Poftă bună!
Burger Vegetarian cu Chiftele de Linte și Hummus
Burger Vegetarian cu Chiftele de Linte și Hummus din: linte rosie, ceapa, usturoi, chimen, boia dulce, faina integrala, sare, piper, ulei, chifle integrale, hummus, salata verde, sos de iaurt Pentru iubitorii de mâncare vegetariană sau pentru cei în căutarea unei alternative sănătoase și delicioase la burgerii tradiționali, această rețetă de burger vegetarian cu chiftele de […]