Sarmale in dovleac

Printeaza

Sarmale in dovleac, varza murata, carne de vita, ceapa, patrunjel, bacon, pasta de tomate, orez, piper.

Ingrediente:

  • 1 varză murată
  • 500 g carne de vită
  • 1 ceapă mare
  • pătrunjel
  • 200 g bacon afu­mat
  • o cutie pastă de tomate
  • 50 g orez
  • piper

 

Mod de preparare:

Se căleşte ceapa, se adaugă carnea tocată, orezul, bulionul, pătrunjelul şi piperul.

Se împachetează câte o lingură de compoziţie în câte o foaie de varză, se aşază straturi de sarmale într-un dovleac, interca­late de felii de bacon.

Se pune dovleacul într-o tavă termorezistentă şi se introduce în cuptorul încins.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.