Sarmale false
PrinteazaO reteta delicioasa de sarmale fasole din: foi de placinta, varza, ceapa, iaurt, branza de vaci, oua, cimbru, condimente si ulei.
- 1 pachet foi de placinta
- 1 varza
- 2 cepe
- 400 iaurt
- 200 g branza de vaci
- 3 oua
- cimbru
- condimente
- ulei
Mod de preparare:
Caleste in ulei incins ceapa tocata fin. Adauga varza taiata fideluta si amestecata cu condimente. Lasa sa se inabuse. Daca e nevoie, stropeste cu putina apa calduta. la final aromatizeaza cu cimbru. Desfa foile de placinta.
Pe fiecare foaie de placinta unsa cu ulei, pune cate doua linguri din amestecul de varza.
Impacheteaza in asa fel incat sa obtii un rulou si aseaza-l intr-o forma termorezistenta.
Dupa ce ai terminat toate foile si umplutura, toarna deasupra iaurtului batut cu ouale si amestecat cu branza. Coace la cuptor, la foc mic, 50-60 de minute.
Sarmale false
Pofta buna!