Sarmale false

Printeaza

O reteta delicioasa de sarmale fasole din: foi de placinta, varza, ceapa, iaurt, branza de vaci, oua, cimbru, condimente si ulei.

Ingrediente:Sarmale false

  • 1 pachet foi de placinta
  • 1 varza
  • 2 cepe
  • 400 iaurt
  • 200 g branza de vaci
  • 3 oua
  • cimbru
  • condimente
  • ulei

 

Mod de preparare:

Caleste in ulei incins ceapa tocata fin. Adauga varza taiata fideluta si amestecata cu condimente. Lasa sa se inabuse. Daca e nevoie, stropeste cu putina apa calduta. la final aromatizeaza cu cimbru. Desfa foile de placinta.

Pe fiecare foaie de placinta unsa cu ulei, pune cate doua linguri din amestecul de varza.

Impacheteaza in asa fel incat sa obtii un rulou si aseaza-l intr-o forma termorezistenta.

Dupa ce ai terminat toate foile si umplutura, toarna deasupra iaurtului batut cu ouale si amestecat cu branza. Coace la cuptor, la foc mic, 50-60 de minute.

Sarmale false

Sarmale false

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.