Sarmale in foi de tei cu kaizer din: kaizer, parmezan (sau caşcaval afumat mai vechi, dat pe răzătoarea mică), brânză telemea maturată (eventual cu verdeţuri), chimen, nuca, boia dulce, piper negru, frunze de tei.
Ingrediente:
200 g kaizer
100g parmezan (sau caşcaval afumat mai vechi, dat pe răzătoarea mică)
150 g brânză telemea maturată (eventual cu verdeţuri)
chimen
3-4 mieji de nucă pisaţi
boia dulce
12 frunze de tei
piper negru măcinat
Mod de preparare:
Asaza frunzele de tei spalate intr-un bol cu apa de la gheata.
Tinute astfel, isi vot pastra culoarea si se vor inmuia perfect pentru a fi fotosite cu usurinta.
Pune intr-o tava hartie de copt, asaza scobitori si formeaza gramajoare de parmezan la cate un capat.
Asezoneaza cu piper si boia. Da la cuptorul incins trei minute.
Infasoara in fiecare frunza de tei o felie de branza, alta grosuta de kaizer si adauga un praf de nuca.
Impatureste si fixeaza cu scobitori.
Incingei gratarul, da-l cu sare si pune sarmalele. Lasa cate doua minute pe fiecare parte.
Scoate scobitorile si inlocuieste-le cu „stegulete“ din cascaval.
Sarmale in vas roman din: carne tocata, orez, ceapa, morcovi, kaizer, bulion, sare, piper, cimbru, foi de dafin, marar, patrunjel, ulei, varza murata. Ingrediente: 700 g carne amestecată (vită+porc) 1 ceaşcă orez 4-5 cepe 2 morcovi 300 g kaizer 1 ceaşcă bulion sare piper măcinat cimbru foi de dafin câteva boabe de piper întregi mărar […]
Sarmale cu ciuperci si carne din: varza murata, ciuperci, carne tocata, orez, ceapa, sare, piper, boia, marar, foi de dafin, bulion, kaizer, smantana. Ingrediente: 1 varză mare murată 1 cutie (400 g) felii de ciuperci în saramură 500 g carne tocată amestec de vită si porc 100 g orez 4 cepe 1 linguriţă piper sare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.