Sarmale Delicioase cu Carne de Pui și Aromă de Afumătură din: carne de pui, afumatura, ceapa, usturoi, orez, frunze de varza murata, suc de rosii, boia dulce, sare, piper, ulei de masline, bulion, apa. Sarmalele cu carne de pui și afumătură sunt o variantă modernă a rețetei tradiționale de sarmale, o mâncare iubită în multe […]
Sarmale cu Afumătură și Carne de Porc: Rețetă Tradițională Românească din: carne de porc, afumatura, ceapa, orez, varza murata, boia de ardei dulce, sare, piper, marar, patrunjel, suc de rosii, frunze de dafin. Descoperă secretul celei mai gustoase rețete de sarmale cu afumătură și carne de porc. Află istoria acestui preparat tradițional românesc și cum […]
Sarmale Tradiționale cu Mămăligă și Smântână din: carne de porc, orez, ceapa, pasta de tomate, boia dulce, sare, piper, foi de varza, malai, apa, sare, smantana, ardei iute. Sarmalele cu mămăligă și smântână sunt un simbol al bucătăriei românești, reprezentând o combinație perfectă de arome și texturi. Această rețetă de Sarmale Tradiționale oferă o experiență […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.