Sarmale cu galbiori

Printeaza

Sarmale cu galbiori din: galbiori, orez, praz, morcovi, patrunjel, pastarnac, telina, patrunjel, ulei.

 

Ingrediente:

  • 400 g gălbiori (dacă nu aveţi gălbiori, puteţi folosi şi alte tipuri de ciuperci)
  • 200 g orez
  • 250 g praz
  • 250 g morcovi
  • 250 g radacini de patrunjel, pastarnac si telina
  • o legătură de pătrunjel verde sau mărar
  • 150 ml ulei

pentru 10 persoane

 

Mod de preparare

Puneţi frunzele de varză la desărat în apă călduţă. Tocaţi gălbiorii şi verdea­ţa cu cuţitul, tăiaţi prazul mărunt şi daţi prin razătoare rădăcinile de pătrunjel, păstârnac şi ţelină.

Puneţi legumele la călit în ulei încins, presăraţi sare şi, după ce acestea s-au înmuiat, adaugati galbiorii, verdeata si orezul.

Mai lasati compozitia la foc potrivit inca 15 minute. Faceti sarmalutele invelind umplutura obtinuta in frunzele de varza.

Asezati intr-o oala un strat de varza tocata si puneti aici sarmalutele. Acoperiti-le cu frunze de varza intregi.

Introduceti vasul la cuptor la temperatura de 150 C timp de o ora.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Sarmale cu orez si ciuperci

Sarmale cu orez si ciuperci din: varza, ulei, ceapa, orez, marar, cimbru, ciuperci, bulion, sare, piper, bors. Ingrediente: 15-20 frunze de varză dulce 2 linguri ulei 1 ceapă 200 g orez 1 lingură mărar, tocat 1 linguriţă cimbru 200 g ciuperci 2 linguri bulion sare piper borş 1/2 varză, pentru tocat   Mod de preparare: […]

 

Sarmale cu orez si ciuperci in foi de vita

Sarmale cu orez si ciuperci in foi de vita din: orez, ceap, ciuperci, ulei, bors, frunze  de vita de vie, sare, piper. Ingrediente: 200 g orez 2 cepe 500 g ciuperci proaspete 2 linguri ulei 500 ml bors 25-30 frunze de viţă-de-vie sare piper   Mod de preparare: Ciupercile se curăţă si se taie mărunt […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/sarmale-galbiori html

1 comentariu

  1. O reteta interesanta de sarmale cu ciuperci. O s-o incerc. Manatarcile or merge?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.