400 g gălbiori (dacă nu aveţi gălbiori, puteţi folosi şi alte tipuri de ciuperci)
200 g orez
250 g praz
250 g morcovi
250 g radacini de patrunjel, pastarnac si telina
o legătură de pătrunjel verde sau mărar
150 ml ulei
pentru 10 persoane
Mod de preparare
Puneţi frunzele de varză la desărat în apă călduţă. Tocaţi gălbiorii şi verdeaţa cu cuţitul, tăiaţi prazul mărunt şi daţi prin razătoare rădăcinile de pătrunjel, păstârnac şi ţelină.
Puneţi legumele la călit în ulei încins, presăraţi sare şi, după ce acestea s-au înmuiat, adaugati galbiorii, verdeata si orezul.
Mai lasati compozitia la foc potrivit inca 15 minute. Faceti sarmalutele invelind umplutura obtinuta in frunzele de varza.
Asezati intr-o oala un strat de varza tocata si puneti aici sarmalutele. Acoperiti-le cu frunze de varza intregi.
Introduceti vasul la cuptor la temperatura de 150 C timp de o ora.
Sarmale cu orez si ciuperci in foi de vita din: orez, ceap, ciuperci, ulei, bors, frunze de vita de vie, sare, piper. Ingrediente: 200 g orez 2 cepe 500 g ciuperci proaspete 2 linguri ulei 500 ml bors 25-30 frunze de viţă-de-vie sare piper Mod de preparare: Ciupercile se curăţă si se taie mărunt […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
https://www restaurantedelux ro/sarmale-galbiori html
O reteta interesanta de sarmale cu ciuperci. O s-o incerc. Manatarcile or merge?
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
O reteta interesanta de sarmale cu ciuperci. O s-o incerc. Manatarcile or merge?