Sarmale cu hrisca si nuci

Printeaza

O reteta de sarmale cu hrisca si nuci din: frunze de varza murata, hrisca, ceapa, morcov, unt, ulei, marar verde, sare, piper si samantana.

Ingrediente:Sarmale cu hrisca si nuci

  • 8 frunze de varza murata
  • 15 nuci
  • 100 g hrisca inmuiata 12 ore in zeama de varza acra sau bors
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura ulei
  • 2 legatura marar verde
  • sare
  • piper
  • smantana

 

Mod de preparare:

Scurgeţi hrişcă înmuiată şi puneti-o într-un castron mai mare. Trebuie să aibă boabele moi, înflorite, ca floricelele de porumb. Adăugati peste ea morcovul ras pe răzătoarea mică, ceapa rasă fin, mărarul tocat mărunt şi nucile curăţate şi pisate.

Frecaţi untul spumă, adăugaţi uleiul şi turnaţi amestecul peste ingredientele din castron. Amestecaţi-le pentru omogenizare şi condimentafi-le dacă mai este cazul. Cu acest amestec umpleţi foile de varză. Puneţi sarmalele pe un platou şi înainte de servire stropiţi-le cu smântână.

Sarmale cu hrisca si nuci

Sarmale cu hrisca si nuci

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • sarmale cu hrisca

1 comentariu

  1. Sarmalele cu hrisca si nuci sunt de post, nu-i asa?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.