Sarmale in frunze de stevie

Printeaza

Sarmale in frunze de stevie din: frunze de stevie, orez, ceapa, bulion, morcov, ulei, bors, sare, piper.

Ingrediente:Sarmale in frunze de stevie

  • 30 de frunze de ştevie
  • 1 cană de orez
  • 3 cepe
  • 1 cană de bulion
  • 1 morcov
  • ulei
  • borş
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Umplutura se face ca în reţeta precedentă, adăugându-se la călit morcovul ras.

Frunzele de ştevie se opăresc. Sosul se pre­pară la fel. Se umplu frunzele de ştevie cu orez. Sarmalele se pun într-o cratiţă unsă cu ulei, se adaugă sosul, borşul, piperul şi se dau la cuptor timp de o oră.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ion Avranceanu

    Foarte bune ies sarmalele in frunze de stevie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.