Sarmale de porc cu slanina

Printeaza

Sarmale de porc cu slanina din: carne de porc, slanina, orez, ceapa, varza.

Ingrediente:

  • 1/2 kg carne de porc proaspătă
  • 250 g carne de porc afumată
  • 100 g slănină afumată
  • 100 g orez
  • 3 cepe
  • varză murată

 

Mod de preparare:

Sarmale de porc cu slanina: pregătesc frunzele de varză murată, se curăţă de cotoare şi se ţin o ora în apă rece.

Intre timp se toacă toată carnea, se toacă apoi ceapa; se spală orezul şi se taie slănina bucăţele. Se amestecă toate ingredientele şi se împachetează sarmalele cat pumnul.

Pe fundul oalei de lut se aşază un strat de varză murată tocata şi bucăţi de şoric, peste care se pun sarmalele. Se adaugă apa şi se fierb la foc încet, in oala acoperită.

Se servesc cu smântână.

 

Pofta buna!

 

 

Maioneza Low Carb

Maioneza Low Carb din: ou, mustar, sare, sos tabasco, otet, suc de lamaie, ulei. Rețetele low-carb sunt concepute pentru a minimiza consumul de carbohidrați. Acestea sunt populare în rândul persoanelor care urmează diete pentru scăderea în greutate, îmbunătățirea sănătății metabolice sau controlul anumitor afecțiuni, cum ar fi diabetul. Beneficii Scădere în Greutate: Multe studii sugerează […]

Remedii Naturiste Eficiente pentru Hipertensiune: Sfaturi pentru o Inimă Sănătoasă

Remedii Naturiste Eficiente pentru Hipertensiune: Sfaturi pentru o Inimă Sănătoasă. Tratamentele naturiste pentru hipertensiune arterială pot fi eficiente în gestionarea ușoară a acestei afecțiuni. Este important să rețineți că aceste remedii trebuie utilizate în complementaritate cu tratamentul medical prescris de medic și nu ca substituție. Iată câteva opțiuni naturiste populare: Reducerea Sodiului în Dietă: Consumul […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.