Sarmale de soia cu ciuperci

Printeaza

Sarmale de soia cu ciuperci

Ingrediente:

  • foi de varză
  • de viţă-de-vie
  • de hrean
  • 1 cutie soia granule
  • 1 linguriţă sare
  • 2 ceşti de apă pentru înmuiatul soiei
  • 1 ceaşcă orez
  • 250 g ciuperci
  • 1-1/2 ceaşcă ulei
  • 2 cepe mari date pe râzătoare
  • pătrunjel
  • mărar
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Sarmale de soia cu ciuperci: Laşi soia la înmuiat în apă caldă cu sere 30 de minute. Căleşti ceapa într-o ceaşcă de ulei şi adaugi ciupercile fin tăiate, soia scursă, orezul, sarea, piperul, verdeaţa.

Amesteci şi mai laşi pe foc să fiarbă câteva minute. Apoi faci sarmale, pe care le fierbi la foc mic.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Bune sarmale de post! Eu fac sarmale de post destul de des, nu numai in zilele de post

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.