Sarmale de soia cu ciuperci
PrinteazaSarmale de soia cu ciuperci
Ingrediente:
- foi de varză
- de viţă-de-vie
- de hrean
- 1 cutie soia granule
- 1 linguriţă sare
- 2 ceşti de apă pentru înmuiatul soiei
- 1 ceaşcă orez
- 250 g ciuperci
- 1-1/2 ceaşcă ulei
- 2 cepe mari date pe râzătoare
- pătrunjel
- mărar
- cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Sarmale de soia cu ciuperci: Laşi soia la înmuiat în apă caldă cu sere 30 de minute. Căleşti ceapa într-o ceaşcă de ulei şi adaugi ciupercile fin tăiate, soia scursă, orezul, sarea, piperul, verdeaţa.
Amesteci şi mai laşi pe foc să fiarbă câteva minute. Apoi faci sarmale, pe care le fierbi la foc mic.
Pofta buna!
Bune sarmale de post! Eu fac sarmale de post destul de des, nu numai in zilele de post