Mâncare de Praz cu Carne de Pui – un preparat care combină aroma delicată și ușor dulceagă a prazului cu gustul savuros al cărnii de pui. Acest fel de mâncare este nu doar delicios, dar și foarte nutritiv, fiind perfect pentru prânz sau cină. Prazul este cunoscut încă din antichitate și a fost apreciat de […]
Sarmale cu soia si zarzavat
PrinteazaSarmale cu soia si zarzavat: varza acra, ceapa, morcovi, telina, soia granule, ciuperci, cimbru, bulion.
Ingrediente:
- 1 varză acră
- 2-3 cepe
- 2 morcovi
- 1 ţelină
- soia granule
- 1 conservă ciuperci
- cimbru
- bulion
Mod de preparare:
Sarmale cu soia si zarzavat: Cureţi şi tai ceapa mărunt, morcovii curăţaţi îi dai pe râzătoare, la fel şi ţelina.
Soia o fierbi, apoi o scurgi si o amesteci cu legumelesi ciupercile taiate marunt. Pui cate o lingura compoziţie în mijlocul frunzelor de varză şi formezi sarmalele.
In oala în care le fierbi, pui la fund cimbru, varză tocată şi apoi aşezi sarmalele. Le acoperi cu apă, adaugi bulionul şi le fierbi 30 de minute.
Pofta buna!
Salată de Ridiche Neagră cu Smântână
Salată de Ridiche Neagră cu Smântână – Prospețime și Savoare – un preparat simplu și sănătos, perfect pentru a însoți mesele de prânz sau cină. Această rețetă combină crocanta și ușor picanta ridiche neagră cu cremoasa și bogata smântână, oferind o explozie de arome și texturi care va cuceri orice gurmand. Este ușor de preparat […]