Sarmale cu urda in foi de stevie

Printeaza

Sarmale cu urda in foi de stevie

Ingrediente:

  • 500 g urdă
  • 2 ouă
  • 2 linguri cu griş
  • pătrunjel şi mărar verde
  • 2 linguri de condimente
  • foi de ştevie
  • 1 legă­tură de ceapă verde
  • 1 lingură unt
  • 1/2 l borş
  • sare

 

Mod de preparare:

Sarmale cu urda in foi de stevie: Amesteci urda cu ceapa verde tocată, ouăle, grisul, sarea, verdeaţa şi condimentele. Speli frunzele de ştevie, le opăreşti, apoi faci sărmăluţe pe care le pui într-o cratiţă.

Adaugi 1 lingură de unt, borşul şi le pui la fiert la cuptor. Sunt excelente cu smântână!

 

 

Pofta buna!

 

 

Slănină Tradițională la Saramură cu Usturoi pentru Iarnă

Slănină Tradițională la Saramură cu Usturoi pentru Iarnă din: slanina de porc, apa, sare de mare, usturoi, foi de dafin, boabe de piper negru Descoperiți secretul conservării slăninei pentru iarnă cu această rețetă tradițională de slănină la saramură cu usturoi. Această metodă timpurie de conservare aduce un gust intens și o textură perfectă, transformând slănina […]

Rețetă Ceai de Anghinare si Beneficii: Ghidul Complet pentru Detoxifiere și Sănătate Hepatică

Rețetă Ceai de Anghinare si Beneficii: Ghidul Complet pentru Detoxifiere și Sănătate Hepatică. Ceaiul de anghinare este o băutură realizată din frunzele și florile plantei de anghinare. Este cunoscut pentru beneficiile sale pentru sănătate, inclusiv îmbunătățirea digestiei și susținerea funcției hepatice. Iată câteva aspecte importante despre ceaiul de anghinare: Ceaiul de anghinare este bogat în […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.