Slănină Tradițională la Saramură cu Usturoi pentru Iarnă din: slanina de porc, apa, sare de mare, usturoi, foi de dafin, boabe de piper negru Descoperiți secretul conservării slăninei pentru iarnă cu această rețetă tradițională de slănină la saramură cu usturoi. Această metodă timpurie de conservare aduce un gust intens și o textură perfectă, transformând slănina […]
Sarmale cu urda in foi de stevie
PrinteazaSarmale cu urda in foi de stevie
Ingrediente:
- 500 g urdă
- 2 ouă
- 2 linguri cu griş
- pătrunjel şi mărar verde
- 2 linguri de condimente
- foi de ştevie
- 1 legătură de ceapă verde
- 1 lingură unt
- 1/2 l borş
- sare
Mod de preparare:
Sarmale cu urda in foi de stevie: Amesteci urda cu ceapa verde tocată, ouăle, grisul, sarea, verdeaţa şi condimentele. Speli frunzele de ştevie, le opăreşti, apoi faci sărmăluţe pe care le pui într-o cratiţă.
Adaugi 1 lingură de unt, borşul şi le pui la fiert la cuptor. Sunt excelente cu smântână!
Pofta buna!
Rețetă Ceai de Anghinare si Beneficii: Ghidul Complet pentru Detoxifiere și Sănătate Hepatică
Rețetă Ceai de Anghinare si Beneficii: Ghidul Complet pentru Detoxifiere și Sănătate Hepatică. Ceaiul de anghinare este o băutură realizată din frunzele și florile plantei de anghinare. Este cunoscut pentru beneficiile sale pentru sănătate, inclusiv îmbunătățirea digestiei și susținerea funcției hepatice. Iată câteva aspecte importante despre ceaiul de anghinare: Ceaiul de anghinare este bogat în […]