Sarmale Aromate cu Carne de Pui din: carne de pui, ceapa, usturoi, orez, frunze de varza murata, suc, de rosii, boia dulce, sare, piper, ulei de masline, supa de pui. Sarmalele cu carne de pui sunt o variantă modernă a unei rețete tradiționale din Balcani și Europa de Est. Adaptând clasica rețetă de sarmale cu […]
Sarmale cu varza de doua zile
PrinteazaSarmale cu varza de doua zile: Pui la murat într-un borcan (mai mic, mai mare) atâta varză cât crezi că ai nevoie pentru o cratiţă zdravănă cu sarmale.
Pregăteşti saramură din apă cu sare (după gust) şi o torni fierbinte peste foile de varză.
Acoperi borcanul cu o farfurie şi-l pui într-un loc însorit. In două zile varza se acreşte numai bine!
Toci carne, cureţi ceapă şi o pui la călit şi apoi adaugi orezul ales şi spălat. Laşi până înfloreşte bine orezul, potriveşti de sare şi piper şi înfăşori sarmalele.
Sarmale cu varza de doua zile: Nu le face mari, ci potrivite, căci arată mai bine în farfurie.
Pofta buna!
Sarmale Delicioase cu Carne de Vită – Rețetă Tradițională și Nutritivă
Sarmale Delicioase cu Carne de Vită – Rețetă Tradițională și Nutritivă din: carne de vita, varza murata, orez, ceapa, pasta de tomate, sare, piper, marar, cimbru, supa de legume. Sarmalele cu carne de vită reprezintă o adaptare savuroasă a tradiționalei rețete de sarmale din Europa de Est. Această variantă pune în valoare gustul bogat al […]
Sarmale Picante – Aroma si Deliciu
Sarmale Picante – Aroma si Deliciu din: carne de porc, orez, ceapa, ulei, varza murata, bulion de rosii, ardei iuti, sare, piper, boia de ardei iute, marar, cimbru, frunze de dafin, paprika. Explorați gustul intens cu această rețetă de sarmale picante, o variantă inedită a tradiționalelor sarmale românești. Perfecte pentru iubitorii de mâncăruri cu un […]