Ceai de Levănțică și Calendula din: flori de levantica, flori de calendula, apa. Este o băutură aromatică și vindecătoare, recunoscută pentru proprietățile sale calmante atât pentru minte, cât și pentru corp. Levănțica, cu aroma sa distinctă și relaxantă, se combină armonios cu calendula, care este apreciată pentru efectele benefice asupra pielii și digestiei. Acest ceai […]
Sarmale de vitel in foi de vita
PrinteazaSarmale de vitel in foi de vita
Ingrediente:
- 1 kg carne de vitel
- 2 cepe
- 3 linguri orez
- sare
- piper
- foi de vita la saramura
Mod de preparare:
Sarmale de vitel in foi de vita: Toci carnea şi o amesteci cu ceapa uşor călită împreună cu orezul. In tot amestecul pui sare şi piper după gust şi umpli foile de viţă.
Aşezi sărmăluţele într-un vas pe care l-ai căptuşit cu câteva foi de viţă şi le pui la fiert, întâi pe aragaz, până dau în clocot. Apoi, le adaugi borş diluat cu apă şi le dai la cuptor, la foc mic.
Se pot servi alături de papiote de cârnaţi prăjiţi.
Pofta buna!
Chimichurri Verde Brazilian din: patrunjel, usturoi, ardei, suc de lamaie, otet, ulei, sare, piper, boia. Această variantă, populară în Brazilia, folosește mai mult usturoi și uneori adaugă sucul de lămâie pentru o aciditate sporită Această variantă, populară în Brazilia, folosește mai mult usturoi și uneori adaugă sucul de lămâie pentru o aciditate sporită Îmbogățit cu […]
Legume la Tigaie cu Năut din: naut, spanac, rosii, usturoi, chili, ulei, oregano, sare, piper. Dacă sunteți în căutarea unei rețete simple, sănătoase și pline de savoare, legumele la tigaie cu năut reprezintă alegerea perfectă. Această combinație de ingrediente proaspete și condimente aromate transformă un amestec umil de legume și năut într-o masă delicioasă și […]