Sarmalute aromate cu ciuperci

Printeaza

Sarmalute aromate cu ciuperci din: ciuperci, ceapa, usturoi, ulei, migdale, ardei, varza.

Ingrediente:Sarmalute aromate cu ciuperci

  • 4 ciuperci
  • 1 ceapă
  • 1/2 rădăcină pătrunjel sau păstârnac
  • 1 căţel de usturoi
  • 1/2 lingură ulei de susan
  • tarhon
  • cimbru
  • 15 sâmburi de migdale
  • 1 ardei capia mic
  • 1 roşie deshidratată
  • 3-4 frunze de varză chinezească sau salată

 

Mod de preparare:

Migdalele se ţin măcar 2 ore la hidratare în apă. Se pun toate ingredientele în robotul de bucătărie, mai puţin foile de varză chinezească şi se prepară la viteză mică.

Se pune compoziţia pe foi de varză şi se consumă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.