Sarmalute cu carnati

Printeaza

Sarmalute cu carnati din: carne de porc, carne de vita, carnati subtiri, orez, varza acra, ceapa, boia, bulion.

Ingrediente:

  • 1 kg carne porc si vita
  • 2-3 carnati subtiri
  • 1 cana de orez
  • foi de varza acra
  • 2 cepe
  • boia
  • bulion

 

Mod de preparare:

Treci carnea prin maşina de tocat cu tot cu ceapa. Potriveşti tocătura de sare şi boia (nu prea iute dacă fo­loseşti cârnaţi iuţi).

Tai car­naţii bucăţi de maximum 3 centimetri.

Pe fiecare foaie de varză aşezi carnea tocată (mai puţină având în vedere că pui şi cârnaţi) şi o bucăţică de cârnat.

Infasori sarmalele si le asezi circular in cratita. Se aseaza un strat de varza tocata pe fundul vasului. Printre sarmale poti adauga si afumatura de orice fel ai.

Diluezi bulionul cu apa si il torni peste sarmale.

Le asezi la fiert, la foc mic, direct in cuptor.

 

Sarmalute cu carnati

Sarmalute cu carnati

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.