Sarmalute cu cas in foi de stevie

Printeaza

Sarmalute cu cas in foi de stevie

Ingrediente:

  • 4 legături frunze de stevie
  • 400 g caş dulce frământat
  • 5 linguri gris
  • 3 ouă
  • 1 legătură mărar verde
  • 600 ml borş
  • sare, piper după gust, smântână.

Preparare:

Spală şi opăreşte frunzele de stevie, apoi amestecă grisul împreună cu caşul, ouăle şi mărarul tocat.

Potriveşte gustul de sare şi piper, apoi înfăşoară sărmăluţe în foi de stevie, aşază-le într-o cratiţă termorezistentă, pune printre sarmale frunze tocate de stevie, adaugă şi un cub de margarina, apoi toarnă borş îndoit cu apă cât să le acopere.

Fierbe-le la foc mic, acoperite cu capac, în cuptor. Sunt foarte bune calde, cu smântână.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mai incercat sarmalute cu cas. Suna interesant. Poate o sa incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.