Sarmalute cu cas in foi de stevie
PrinteazaSarmalute cu cas in foi de stevie
- 4 legături frunze de stevie
- 400 g caş dulce frământat
- 5 linguri gris
- 3 ouă
- 1 legătură mărar verde
- 600 ml borş
- sare, piper după gust, smântână.
Preparare:
Spală şi opăreşte frunzele de stevie, apoi amestecă grisul împreună cu caşul, ouăle şi mărarul tocat.
Potriveşte gustul de sare şi piper, apoi înfăşoară sărmăluţe în foi de stevie, aşază-le într-o cratiţă termorezistentă, pune printre sarmale frunze tocate de stevie, adaugă şi un cub de margarina, apoi toarnă borş îndoit cu apă cât să le acopere.
Fierbe-le la foc mic, acoperite cu capac, în cuptor. Sunt foarte bune calde, cu smântână.
Pofta buna!
N-am mai incercat sarmalute cu cas. Suna interesant. Poate o sa incerc.