Sarmalute in cuib

Printeaza

Sarmalute in cuib

Ingrediente:

  • 1 varză
  • 500 g carne porc tocată
  • 2 cepe
  • 2 linguri untură
  • 1 pahar orez
  • 200 g costiţă afumată
  • 5-6 crenguţe cimbru
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 pahar bulion roşii
  • 1 cană supă carne
  • piper
  • sare
  • paprică
  • cimbru praf

 

Mod de preparare:

Sarmalute in cuib: In oala mare, unsă bine cu untură, se pun câteva felioare subţiri de costiţă, apoi cuiburile de sarmale, frumos aranjate Se presară varza tocată, 1-2 crenguţe cimbru, foi de dafin .

Se toarnă supa şi bulionul, se acoperă, se dă la foc mic, 3-4 ore, c-aşa-i câtul sarmalelor, mai lung

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.