Sarmalute de miel in foi de viţă, spanac sau ştevie

Printeaza

O reteta de Sarmalute de miel in foi de viţă, spanac sau ştevie din: carne de miel, foi de vita, paine, ceapa, orez, untura, sare, piper, marar, bors si smantana sau iaurt.

IngredienteSarmalute de miel in foi de viţă, spanac sau ştevie

  • 750 g carne de miel
  • 250 g foi de vita
  • 1 felie paine
  • 2 cepe
  • 2 linguri orez
  • 1 lingura untura
  • sare, piper
  • marar tocat
  • 3 cesti bors
  • 1 ceasca smantana sau iaurt

Mod de Preparare

Facem o tocatura din carne, ceapa, marar, paine muiata, adaugam sare, piper si orez. Oparim frunza de vita si facem sarmale pe care le fierbem in bors. Adaugam grasime. Cand sunt gata, servim cu iaurt sau cu smantana.

Putem intrebuinta frunze de spanac sau de stevie. Acestea se oparesc cu apa fierbinte, dar nu clocotita, altfel se rup.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Sunt bune sarmalutele cu carne de miel…acum bine, pentru cine mananca carne de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.