Sarmalute de pasare in foi de stevie

Printeaza

Sarmalute de pasare in foi de stevie din: carne de pasare, foi de stevie, paine, orez, ceapa, ulei, sare, piper, bulion, verdeata, bors, smantana.

Ingrediente:Sarmalute de pasare in foi de stevie

  • 1 kg carne de pasăre dezosată (de preferat piept)
  • 40-50 bucăţi foi de ştevie
  • 1 felie pâine
  • 2-3 linguri orez
  • 2 cepe
  • 4-5 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri bulion
  • verdeaţă (pătrunjel, mărar)
  • 1-2 căni borş
  • smântână (la servit)

 

Mod de preparare:

Se folosesc aceleaşi materiale şi în aceleaşi cantităţi ca şi în cazul sărmăluţelor de pasăre în foi de viţă, cu deosebire că în loc de foi de viţă se folosesc foi de ştevie.

Pregătirea sărmăluţelor se face ca în cazul sarmalutelor de miel.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.