din: steak de porc, ulei de masline, usturoi, rozmarin, sare, piper. Această rețetă vă va învăța cum să pregătiți un steak de porc suculent, cu o marinadă pe bază de ulei de măsline, rozmarin și usturoi, care va adăuga un gust irezistibil cărnii. Este o opțiune excelentă […]
Sărmăluţe din carne de peşte
PrinteazaSărmăluţe din carne de peşte din: peste, orez, sare, piper, foi de vita, bors.
Ingrediente:
- 1 kg carne de peşte
- 20 g orez
- sare
- piper
- foi de viţă
- borş
Mod de preparare:
Sărmăluţe din carne de peşte: Peştele crud, fără oase, se dă prin maşina de tocat, se adaugă orezul, care a fost dat intr-un clocot, în prealabil, ca să se înmoaie puţin.
Compoziţia se sărează, se piperează. In rest, se procedează ca pentru sarmalele obişnuite.
Foile de viţă vor fi bine opărite înainte de folosire, astfel ca să fie aproape fierte, având în vedere că peştelui nu îi trebuie un timp de fierbere îndelungat. Se acoperă cu borş şi apă şi se pun la fiert.
La final, se toarnă deasupra un sos alb (făină şi lapte). Se servesc cu smântână sau iaurt.
Pofta buna!
Tzatziki: Sosul Grecesc Perfect – Istoria, Rețeta și Secretele Sale
Tzatziki, cu textura sa cremoasă și gustul răcoritor, nu este doar un simplu sos – este o parte esențială a bucătăriei grecești, având o istorie bogată și o evoluție interesantă. Tzatziki își are rădăcinile în bucătăria otomană, cu influențe din Orientul Mijlociu și Balcani. Se […]
Supă de Rață cu Tăiței – Un Deliciu Culinar
Supă de Rață cu Tăiței – Un Deliciu Culinar din: rata, apa, morcovi, telina, ceapa, usturoi, ghimbir, anason stelat, sos de soia, sare, piper, taitei asiatici, ceapa verde, coriandru. Supa de rață cu tăiței este un deliciu culinar asiatic, apreciat pentru gustul său bogat și aroma profundă. Această rețetă clasică combină carnea de rață suculentă […]