Sarmalute in frunza de varza din: frunze de varza murata, hrisca, nuca, morcovi, ceapa, rosii, patrunjel, nucsoara, cimbru, ulei de masline presat la rece, sare, piper.
Ingrediente:
10 frunze de varza murata
un castronel de hrisca si jumatate de castronel de nuca hidratate peste noapte
2 morcovi dati pe razatoare sau tocati marunt
o ceapa tocata
3 rosii cubulete
cateva fire de patrunjel
o lingurita de nucsoara
jumatate de lingurita de cimbru
2 linguri de ulei de masline presat la rece
sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Mixaţi în blender sau robotul de bucătărie ceapa, nucile hidratate, pătrunjelul, morcovul şi condimentele. Adăugaţi hrişcă, amestecaţi şi umpleţi foile de varză, punând în fiecare cam o lingură de umplutură.
Pentru sos, amestecaţi în robot roşiile, nervurile frunzelor de varză şi cele două linguri de ulei.
Sarmalute gustoase in foi de vita din: carne, orez, ceapa, bulion, varza, sare, piper, foi de vita. Ingrediente: 2 kg carne tocată 1 pahar orez 2 cepe 500 g bulion sare piper foi de varză foi de viţă Mod de preparare:Toci mărunt ceapa şi o amesteci împreună cu orezul spălat, carnea tocată, sare şi […]
Sarmalute de pasare in foi de vita din: carne de pasare, foi de vita, paine, orez, ceapa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne de pasăre dezosată (de preferat piept) 40-50 bucăţi foi de viţă (crude sau conservate) 1 felie pâine 2-3 linguri orez 2 cepe 4-5 linguri ulei sare piper 2 linguri bulion verdeaţă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.