Sarmale in foi de vita din: carne, foi de vita, franzela, orez, morcov, marar, sare, rosie, ulei. Ingrediente: 150 g carne tocată 10-12 foi de viţă 1 felie de franzelă 1 lingură cu orez 1 morcov mic mărar tocat sare 1 roşie 1 lingură cu ulei Mod de preparare: Amestecaţi carnea tocată cu morcovul […]
Sarmalute in frunze de stevie umplute cu carne de pasare si branza de vaci
PrinteazaDezosezi un pui (sau numai un piept de pui, depinde ce ai) şi toci carnea. îi adaugi ceapă verde călită puţin în ulei cu orez. Adaugi în compoziţie şi brânză de vaci foarte bine scursă şi puţin unt proaspăt.
Potriveşti de sare şi piper şi înfăşori sarmalele. Ai grijă că frunzele de ştevie trebuie opărite puţin înainte.
Le aşezi frumos într-o oală, torni peste ele zeamă făcută dintr-un cub de concentrat şi laşi să fiarbă la foc mic. Le aduci la masă însoţite de smântână.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Sarmale de orez cu nuci
Sarmale de orez cu nuci din: orez, telina, morcovi, ceapa, nuci, stafide, sare, bulion, zahar, varza. Ingrediente: 250 g orez 2 teline 2 morcovi 2 cepe 30-40 nuci tocate 100 g stafide sare 2 linguri cu bulion 1 lingură cu zahăr frunze de varză murată sau de vită-de-vie Mod de preparare: Alegeţi orezul bob […]
Sarmale de porc in foi de varza
Sarmale de porc in foi de varza din: carne tocata de porc, orez, ceapa, bulion, boia, varza acra, sare, piper, ulei, patrunjel.
Sarmale batranesti in foi de varza
Sarmale batranesti in foi de varza din: carne de porc, carne de vita, ceapa, oua, slanina afumata,a varza, untura, orez, sare, piper, cimbru, bulion. Ingrediente: 500 g carne de porc 200 g carne de vită 2 cepe mijlocii 2 ouă 300 g slănină afumată 1,5 kg varză acră 150 g untură 100 g orez sare […]