Sarmalute de miel in foi de vita

Printeaza

Sarmalute de miel in foi de vita

Ingrediente:

  • 750 g carne
  • 250 g foi de vită
  • 1 felie paine
  • 2 cepe
  • 2 linguri orez
  • 1 lingură untură
  • sare
  • piper
  • mărar tocat
  • 3 ceşti borş
  • 1 ceaşcă sman­tană sau iaurt

Mod de preparare:

Sarmalute de miel in foi de vita: Facem o tocătură din carne, ceapă, mă­rar, paine muiată, adăugăm sare, piper şi orez. Opărim frunza de viţă şi facem sarmale pe care le fierbem în borş.

Adău­găm grăsime. Cand sunt gata, servim cu iaurt sau cu smantană.

Putem întrebuinţa frunze de spanac sau de ştevie. Acestea se opăresc cu apă fierbinte, dar nu clocotită, altfel se rup.

 

 

Pofta buna!

 

 

Supa de Morcovi cu Șofran

din: morcovi, ceapa, ulei de masline, sofran, bulion de legume, sare, piper, smantana. Supa de morcovi cu șofran este o rețetă sofisticată care combină dulceața naturală a morcovilor cu aroma unică și delicată a șofranului. Acest fel de mâncare este nu doar o alegere sănătoasă, dar și o experiență culinară […]

Chimichurri Picant: Sos Aromat și Iute

din: patrunjel, usturoi, fulgi de ardei iute, otet de vin rosu, ulei de masline, oregano, suc de lamaie, sare, piper. Chimichurri este un sos verde și aromatic originar din Argentina, apreciat pentru gustul său bogat și aromele puternice. Această versiune picantă adaugă o notă încălzitoare cu ajutorul fulgilor de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.