Sarmalute de spanac

Printeaza

Sarmalute de spanac

Ingrediente:Sarmalute de spanac

  • 750 g carne
  • 30-40 foi de spanac
  • 4-5 lingurite orez
  • 25 fire ceapă verde pentru sărmăluţe
  • 1 ceapă veche pentru borş
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • 1 lin­gură unt sau untură

Pentru rantaş :

  • untură
  • făină

 

Mod de preparare:

Alegem foile de spanac şi le opărim foarte puţin. Apoi procedăm ca pentru sărmăluţe în foi de viţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.