Placinta cu telemea din: faina, drojdie, zahar, unt, lapte, ulei, telemea, ceapa. Ingrediente: Pentru aluat: 500 g făină 25 g drojdie proaspătă 1/2 linguriţă zahăr 100 g unt topit 350 ml lapte o linguriţă rasă sare un gălbenuş ulei, pentru prăjit Pentru umplutură: 250-300 g telemea ceapă verde Mod de preparare: Drojdia se amestecă cu […]
Placinta cu iaurt si telemea din: ulei, sare, faina, apa minerala, branza, iaurt, oua. Ingrediente: Foaie: 100 ml ulei 200 ml apă minerală 1/2 linguriţă sare 300 g făină Umplutură: 250 g brânză telemea 500 g iaurt 4 ouă Mod de preparare: Din ingredientele pentru foaie se formează un aluat nelipicios, care se întinde subţire […]
Placinta dobrogeana cu telemea din: faina, ulei, sare, telemea, oua, ceapa. Ingrediente: Aluat: 400 g făină albă 5 linguri ulei 1 linguriţă sare 1-2 pahare apă călduţă Umplutură: 500 g telemea de oaie 300 g telemea de vacă 3 fire ceapă verde 6 ouă 300 ml ulei Mod de preparare: Se frământă la cald […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.