Scarita umpluta la tava

Printeaza

Scarita umpluta la tava din: scarita de porc, carnati, carne tocata.

Ingrediente:Scarita_umpluta_la_tava

  • 1 kg scăriţă (coastă) de porc (lată de 10 cm)
  • 1 kg cârnaţi de porc
  • 300 – 400 g carne tocată

 

 

 

Mod de preparare:

Speli scăriţa (coasta) şi o usuci cu o cârpă curată.

Tai bucăţi potrivite pentru a construi nişte butoiaşe în care să poiţi strânge 4 sărmăluţe şi 3 cârnăciori.

Prepari sărmăluţele după reţeta ştiută. Cârnaţii îi tai de 10 cm fiecare.

După ce ai aşezat sarmalele şi cârnaţii în fiecare butoiaş, îl legi pe fiecare cu aţă ca să nu se desfacă.

Aşezi butoiaşele într-o tavă înaltă, în picioare, torni apă ca să le acoperi şi acoperi şi tava cu folie de aluminiu.

Dai tava la cuptor, să se pătrundă bine toate.

Când sunt fierte, scoţi tava, dai la o parte folia şi introduci din nou tava în cuptor, până când se rumenesc butoiaşele şi zeama a scăzut aproape de tot.

Se serveste cu mamaliga si ardei iute.

Scarita umpluta la tava

Scarita_umpluta_la_tava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Crespelli cu porc si ciuperci

Scarita de porc cu ciuperci si dovlecel la gratar

Scarita de porc cu ciuperci si dovlecel la gratar din: scăriţă de porc, sare, piper, cimbru, usturoi, ardei, rosii, ceapa, ciuperci, dovlecei, tepuse. Ingrediente: 2 kg scăriţă de porc sare piper cimbru şi usturoi pisat ardei roşii ceapă ciuperci dovlecei 10-12 ţepuşe pentru legume Mod de preparare: Aprinzi focul cu o oră înainte de a […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.