Schnitzel Karadjordjev

Printeaza

Schnitzel Karadjordjev din: muschiulet de porc, caimac de lapte, faina, pesmet, oua, sos tartar, sare.
Schnitzel Karadjordjev

Ingrediente:

  • muşchiuleţ de porc 250 grame
  • caimac de lapte 50 grame
  • făină 20 grame
  • pesmet 20 grame
  • 2 ouă
  • sos Tartar
  • sare

 

Mod de preparare:

Muşchiuleţul se taie pe jumătate, se bate împreună cu caimacul de lapte, se rulează, iar apoi se dă prin ou, făină şi pesmet.

Se prăjeşte în ulei după care se aşază pe farfurie, iar peste muşchiuleţ se adaugă sosul tartar şi se serveşte.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.