Scoarţa

Printeaza

Scoarţa din: zahar, albusuri, galbenus, faina, zahar pudra, miez de nuca.

Ingrediente:

  • 120 g zahăr tos
  • 2 albuşuri
  • 1 gălbenuş
  • 150 g faină
  • 100 g zahăr pudră
  • 150 g miez de nucă măcinat

 

Mod de preparare:

Scoarţa: Albuşurile se bat spumă şi se amestecă cu zahăr tos până se ingroaşă

Apoi se adaugă gălbenuşul şi faina şi se amestecă bine. Bunicile noastre ungeau tava cu ceară albă azi, scoarţa se întinde într-o tavă de teflon .

Se amestecă miezul de nucă cu zahăr pudră şi se presară scoarţa .Se dă la cuptor, să se coacă .

Se poate mânca şi aşa, şi cu o dulceaţă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.