Scoici cu taitei

Printeaza

Scoici cu taitei din: taitei, scoici, susan, suc de lamaie, sos de soia, ghimbir, usturoi, patrunjel, fulgi de ardei iute.

Ingrediente:Scoici_cu_taitei

  • 1 pachet taitei
  • 500 gr scoici
  • ulei de susan
  • 1/4 cana suc de lamaie
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura ghimbir ras
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • patrunjel proaspat
  • fulgi de ardei iute

 

Mod de preparare:

Fierbe taiteii conform instructiunilor de pe cutie. Scurge-i si pastreza o parte din apa in care au fiert.

Separat, caleste 500 g de scoici in ulei de susan, pana devin opace, cam 2 minute.

Amesteca 1/4 cana de suc de lamaie, 2 linguri de sos de soia, 1 lingura de ghimbir ras si un catel de usturoi tocat.

Adauga taiteii si putina apa, sa obtii un sos mai diluat, apoi patrunjel proaspat si cativa fulgi de ardei iute.

Scoici cu taitei

Scoici_cu_taitei

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.