Scoici in vin alb

Printeaza

Scoici in vin alb din: midii, usturoi, vin, ulei, patrunjel, piper.

Ingrediente:Scoici in vin alb

  • un kg midii
  • 3 căţei usturoi
  • 350 ml vin alb sec
  • 2 linguri ulei
  • o legătură pătrunjel
  • un praf piper

 

Mod de preparare:

In ulei încins se pune usturoiul feliat să se călească. După un minut se pun midiile şi se amestecă. Se toarnă vinul, se pune capac şi se lasă 10 minute să se desfacă midiile.

Se scoate capacul, se înlătură midiile nedesfăcute, se presară piper şi pătrunjel.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Scoici St. Jacques cu sos de patrunjel

Salata de scoici cu avocado

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.