Scoici in vin alb din: midii, usturoi, vin, ulei, patrunjel, piper.
Ingrediente:
- un kg midii
- 3 căţei usturoi
- 350 ml vin alb sec
- 2 linguri ulei
- o legătură pătrunjel
- un praf piper
Mod de preparare:
In ulei încins se pune usturoiul feliat să se călească. După un minut se pun midiile şi se amestecă. Se toarnă vinul, se pune capac şi se lasă 10 minute să se desfacă midiile.
Se scoate capacul, se înlătură midiile nedesfăcute, se presară piper şi pătrunjel.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Scoici St. Jacques cu sos de patrunjel din: scoici, ulei de masline, boia iute, patrunjel, ceapa verde, otet de vin rosu, suc de lamaie, ulei de masline, apa, sos tabasco, sare. Ingrediente: 8-10 scoici St. Jacques (doar carnea) 2 linguri uei de masline 1/2 lingurita boia iute Pentru sos: 1/2 legatura patrunjel, tocat marunt 1 […]
Salata de scoici cu avocado din: scoici, rosii, ardei iute, ceapa rosie, ardei gras rosu, suc de citrice, sare, avocado, coriandru. Ingrediente: ½ kg scoici, cuburi ¼ cana rosii, taiate sferturi 1 ardei iute, tocat ¼ cana ceapa rosie, tocata ¼ cana ardei gras rosu, tocat ½ ceasca de suc de citrice (portocale, lamaie sau […]
Pofta buna!