Scoici St. Jacques învelite în bacon

Printeaza

Scoici St. Jacques învelite în bacon din: scoici, bacon afumat, zeama de lamaie, ulei de masline, piper.

 

Ingrediente:Scoici_St_Jacques_învelite_în_bacon

  • 500 g scoici St. Jacques mari (scoase din cochilie)
  • 300 g felii de bacon afumat
  • 1 lamaie (zeama)
  • 2 linguri ulei de masline
  • piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Amestecaţi zeama de lămâie cu uleiul şi piperul, turnaţi peste scoici şi lăsaţi-le la marinat cca 1 oră.

Infăşuraţi fiecare scoică în câte o fâşie de bacon, apoi înfigeţi-le pe frigărui de lemn, înmuiate în apă.

Frigeţi pe grătarul cu jar sau pe cel de fontă, până când se rumenesc pe toate părţile şi baconul devine crocant.

Serviţi imediat.

 

Scoici St. Jacques învelite în bacon

Scoici_St_Jacques_învelite_în_bacon

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Drob de scoici cu orez

Drob de scoici cu orez

Drob de scoici cu orez din: carne de scoici, ceapa, orez, patrunjel, marar, bulion, oua, piper, boia de ardei, ulei. Ingrediente: 1 kg carne de scoici 3 cepe mari 250 g orez 1 legătură de pătrunjel 1 legătură de mărar 2 linguri de bulion 3 ouă piper boabe piper pisat sare boia de ardei 3 […]

 

Scoici Saint-Jacques

Scoici cu trufe si vin

Scoici cu trufe si vin din: scoici, trufa, unt, ceapa, sare, piper, scoici, ciuperci de cultura, hasme, smantana, unt, vin. Ingrediente: 24 scoici mari Saint-Jacques 1 trufă 40 g unt câteva fire ceapă de tuns sare piper măcinat proaspăt Pentru sos: 300 g scoici 4 ciuperci 2 haşme 200 ml smântână lichidă 20 g unt […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.