Scoici prajite in aluat

Printeaza

Scoici prajite in aluat din: scoici, lapte, faina, ou, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg scoici
  • 1/2 cană lapte dulce
  • 1 cană făină de grâu
  • 1 ou bătut
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Scoici prajite in aluat:  scot scoicile din cochilie şi se spală bine de mai multe ori cu apă rece, de fiecare dată lăsându-se să se scurgă bine.

pregăteşte un aluat de plămădeală, din ou, lapte şi ulei, la care s-au adăugat sare şi piper, după gust.

Aluatul se lasă o oră la frigider, în timp ce scoicile se lasă la scurs pentru ultima dată. Se trec scoicile prin acest aluat şi se prăjesc în ulei de măsline sau unt.

Se servesc cu salată verde stropită cu suc de lămâie.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Tot ce Trebuie să Știi Despre Laptele Integral

Tot ce Trebuie să Știi Despre Laptele Integral: Beneficii, Utilizări și Sfaturi Esențiale – Laptele integral este un aliment de bază în multe diete din întreaga lume, cunoscut pentru conținutul său bogat în nutrienți și beneficiile multiple pentru sănătate. Cu o istorie îndelungată și o prezență constantă în bucătăriile și alimentația oamenilor, laptele integral continuă […]

Cartofi noi sotați cu ierburi aromatice

Cartofi noi sotați cu ierburi aromatice – o alegere excelentă pentru orice masă, oferind o combinație de texturi crocante și arome delicate. Această rețetă este ideală pentru a aduce un plus de savoare și sănătate în farfuria ta, fiind potrivită atât pentru prânz, cât și pentru cină. În plus, cartofii noi sunt cunoscuți pentru conținutul […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.