Scoici Saint-Jacques cu ceapă

Printeaza

Scoici Saint-Jacques cu ceapă 

Ingrediente:Scoici Saint-Jacques cu ceapă

  • 20 haşme
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • grăsime de gâscă de mărimea unei nuci
  • 16 scoici Saint-Jacques pregătite
  • 2 fire de pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Decojiţi haşmele şi tăiaţi-le în bucăţi mai mari, pe lăţime. Căliţi la foc mic în ulei de măsline, evitând prăjirea lor. Amestecaţi încontinuu cu spatula; potri­viţi de sare şi piper. Degresaţi-le pe hârtie absorbantă. Păstraţi la cald.

Lăsaţi grăsimea de gâscă să se topească într-o tigaie. Tamponaţi pulpa scoicilor de Saint-Jacques, apoi puneţi-le la foc iute preţ de un minut, pe fiecare parte. Puneţi sare şi piper.

Faceţi un pat de ceapă pe fiecare farfurie, puneţi scoicile şi decoraţi cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.