Scordolea de peste

Printeaza

Scordolea de peste 

Pui să fiarbă în coajă cam 1,5-2 kg cartofi. îi cureţi fierbinţi şi îi dai prin maşina de tocat. Amesteci bine piureul cu aproape 100 ml ulei, sare, oţet după gust şi usturoi pisat. Dacă este prea consis­tent, subţiezi piureul cu lapte.

O bucată de peşte cam de 1 kg (ştiucă, somn, crap etc.) o sărezi cu o zi înainte. Poţi fierbe peştele şi peste cartofi. In platou vei pune un strat de piure, iar dea­supra bucăţile de peşte fără oase. Ultimul strat trebuie să fie de cartofi. Ornezi cu măsline şi verdeaţă.

Scordolea de peste

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • scordolea de peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.