Scoruse

Printeaza

Scoruse din: oua, lapte batut, lapte dulce, zahar, sare, praf de copt, bicarbonat, zahar, faina.

Ingrediente:Scoruse

  • 5 ouă
  • 100 ml lapte bătut
  • 100 ml lapte dulce gras
  • 4 linguri zahăr (sau mai mult, după gust)
  • un praf de sare
  • 1 plic praf de copt
  • 10 g bicarbonat de sodiu
  • zahăr pudră
  • făină cât cuprinde

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele şi frămânţi până obţii un aluat numai bun de întins cu făcăleţul.

Intinzi o foaie de 1-1,5 cm grosime, o tai dreptunghiuri, pe care le crestezi la mijloc şi petreci un colţ prin fanta creată, pentru a obţine o fundiţă.

Prăjeşti scoruşele în baie de ulei şi le serveşti tăvălite prin zahăr pudră.

 

Scoruse

Scoruse

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • scoruse
  • reteta scoruse cu untura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.