Scovergi cu peste

Printeaza

Scovergi cu peste din: faina, margarina, lapte, drojdie, oua, ceapa, ton, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg făină
  • 50 g mărgărină
  • 500 ml lapte
  • 1 cubuleţ de drojdie
  • 2 ouă
  • sare

Pentru umplutură:

  • 1 ceapă
  • 500 g ton
  • 1 ou
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Scovergi cu peste: Intr-un vas larg, prepară aluatul şi lasă-l la dospit.

Toacă mărunt ceapa şi căleş-te-o. Condimentează cu sare şi piper după preferinţă. Când este gata, amestec-o cu tonul şi oul.

Intinde aluatul, taie-l în dreptunghiuri, pune pe fiecare bucată puţină umplutură.

Impătureşte în două şi dă-o pe fiecare prin făină, ou bătut şi pesmet. Prăjeşte scovergile în ulei încins.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.