Scovergi

Printeaza

Scovergi

Ingrediente:Scovergi

  • 500 g făină
  • 25 g drojdie
  • 10 g sare
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Facem un aluat de pîine. Cînd aluatul a crescut, luăm din el bucăţi egale, le întindem ca pe plăcinte şi le prăjim în ulei încins.

Le servim fierbinţi, presărate cu zahăr pisat. Se pot face şi din aluat de cozonaci.

Atunci scovergile se prăjesc în untură încinsă, iar cînd sînt gata, le pu­drăm cu zahăr pisat cu vanilie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.