Scrob cu vinete

Printeaza

Scrob cu vinete

Ingrediente:Scrob cu vinete

  • 1 vînătă frumoasă
  • 4 ouă
  • 2 lin­guri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală vînăta, se şterge, se taie în cuburi mici, se sărează şi se lasă să stea cu sare timp de 20-30 min.

Apoi se spală şi se lasă să se scurgă bine. Se prăjeşte în ulei fierbinte pînă cînd bucăţelele de vînătă se moaie.

Peste ele se toarnă ouăle bătute spumă.

Se amestecă cu furculiţă pînă cînd se întăresc ouăle nu prea multşi se serveşte imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.