Scrordolea

Printeaza

Scrordolea din: miez de nuca, miez de franzela, ulei, otet, sare, piper, usturoi.

Ingrediente:

  • miezul de la 30 de nuci
  • miezul de la 1 franzelă mică
  • 1 pahar de ulei
  • 1-3 linguri oţet
  • sare
  • piper
  • 6 căţei usturoi

 

Mod de preparare:

Scrordolea: Se înmoaie pâine-n apă rece, se stoarce se pisează usturoi .Se macină nucile .

Se freacă toate împreună cu ulei, oţet, sare şi piper până se fac pastă.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Sincer nu ma atrage deloc reteta aceatsa. Este completa?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.