Scrumbie cu fulgi de migdale
PrinteazaScrumbie cu fulgi de migdale din: scrumbii, lamaie, hrean in otet, mustar, ardei iute, fulgi de migdale, cartofi, ulei de masline, sare, unt si patrunjel.
- 4 scrumbii
- 4 felii de lamaie
- 2 lingurite cu hrean in otet
- 2 lingurite cu mustar
- 1 ardei iute
- 100 g fulgi de migdale
- 3-4 cartofi albi
- ulei de masline
- sare
- unt
- patrunjel
Mod de preparare:
Curăţă scrumbiile şi pune în burta fiecărui peşte o felie de lămâie, o jumătate de linguriţă cu hrean, câteva felii de ardei iute şi un strop de sare. Unge-le cu muştar şi presară-le fulgi de migdale. Stropeşte cu ulei şi împachetează scrumbiile în hârtie de pergament.
Aşază-le într-o tavă şi dă la cuptorul încins 20-25 de minute. între timp, fierbe în apă cu sare cartofii tăiaţi în cuburi, iar când sunt gata, trage-i în unt încins. Serveste scrumbiile cu cartofi natur si patrunjel verde.
Scrumbie cu fulgi de migdale
Pofta buna!
Nu stiu de unde sa cumpar fulgid e migdale, scrumbie mai gasesc, dar fulgi din aia nu prea stiu unde sa caut
fulgi de migdale se gasesc in Auchan, eu ii folosesc la prajituri pentru ornat, scrumbie insa n-am mancat
Mi-ai facut pofta 🙂